London!



Nu drar Matilda och jag till London!


110630

Okej, nu sitter jag alltså här myggbiten och utan att ha packat färdigt. Men vafan! Ser dessutom att de senaste inläggen är sjukt dåligt skivna. Men vafaan!

I måndags var det min födelsedag och vilken dag det var! Vi cyklade ut till naturens hus och åt jättegod sommarlunch där innan vi gick en promenad i solen. På vägen hem tänkte vi stanna till på norr och titta på en bil som jag hittat på internet.
Vi är förresten Andreas och jag.

Vi kom dit och där stod ju världens sötaste lilla bil och bara väntade på oss! Provkörde en sväng och blev kära båda två. Efter lite prutande och mycket funderande bestämde vi oss för att slå till! Vi köpte bilen! Helt galet med tanke på att vi egentligen bara skulle kolla och inte köpa någon bil än. Men spontanitet är ju ascoolt och den är perfekt för oss! Så nu är vi stolta ägare till en Renault Clio!



På kvällen firade vi min födelsedag (och bilköpet) med en brakmiddag på Brasserie rendez-vous.

En av de bästa födelsedagarna någonsin!


Borde packa och förbereda men istället är ...

img_3907 (MMS)

Borde packa och förbereda men istället är jag vid oset och skådar fågel. Hade nyss närkontakt med två rådjur, stackarna blev så rädda när de såg mig! Hann inte skriva om övriga helgen, men det märkte ni ju!


lördagen (och söndagen)

Lördagen var väldigt chillaxad, vi åt pizza med gårdagens festsällskap och på kvällen blev jag firad av Andreas föräldrar med underbart grillad mat och andra godsaker!

 

Ähh.. Vafan, jag är stressad så jag kör söndagen här också!

I söndags var det min "födelsedag" eftersom jag skulle befinna mig i Örebro på min riktiga födelsedag. Fredrik, Sarah och Winnie kom från Sthlm och mormor också, fast inte från Stockholm utan från Söderbärke. Jag fick lite fina och användbara saker och vi grillade älgfilé som blev så sinnessjukt god. Mycket grillat märker jag, men man måste ju passa på!

många ! också... !!!!!!!!!!!!!!! kanske också beror på stressen..


110629

Idag har det varit så sjukt varmt! Tack och lov att jag har ett jobb där jag får vara ute nästan hela dagen, men idag blev det för varmt faktiskt. Efter jobbet träffade jag Matilda, drack världens godaste milkshake och växlade pengar.

Jag har ju en hel helg att berätta om, men såna där sammanfatta-femton-dagar-inlägg är jag ingenting för, så jag skriver några korta istället! Fast jag egentligen inte har tid, måste nämligen packa och även hämta Andreas för nattskådning ute i Oset.

 

Nåväl! Börjar med midsommar iallafall. Det var en väldigt trevlig tillställning hemma hos Carin, den tjejen vet hur man fixar en trevlig kväll minsann! Grill, nubbe, amarone, kubb och maffia skulle väl kunna sammanfatta kvällen. (Bilder kommer eventuellt så fort segpallen carin lägger ut sina på fejjan)


SMS-inlägg

Dagen vände när vi tog en tur med BILEN till kilsbergen, satt där vid sjön och filosoferade lite innan vi åkte hemåt igen. Börjar så smått inse att jag åker till London i övermorgon vilket är helt galet!


hemsk dag

Idag har allt som kan gå fel, gått fel.
Jag har haft en hemsk jävla dag och dessutom kom jag inte hem förrän nu. Nej fan, nu ska jag sätta mig och äta grekisk sallad med världens äckligaste fetaost, kommer säkert bli matförgiftad.


110628

Idag återgår jag till arbetslivet efter sjukfrånvaro och ledighet, förhoppningsvis tar jag mig tid ikväll till att skriva om midsommar och min FÖDELSEDAG igår!


Vad har jag gjort?!

img_0335 (MMS)

Vad har jag gjort?!


Nu är jag hemma igen efter midsommarfesten...

Nu är jag hemma igen efter midsommarfesten hos Carin, väldigt trevligt var det! Kan hända att jag var aningens högljudd men det får vara så. Nu ska sminket av och sängen intas!


faaagersta

Nu går snart bilen mot en helg i fagersta som börjar med midsommarfest hos Carin. Jag har sprängig huvudvärk och inte gjort mig i ordning, men vafan det blir nog bra.

 

Trevlig midsommar alla fans!


110624

NU ska lägenheten städas, äntligen!!!

Senare idag åker jag mot Fagersta och midsommarfest men människor jag sällan träffar och människor jag aldrig träffat, det blir nog bra.

Men som sagt, nu ska det städas!


räddad dag

Matilda räddade min dag, så det blev en shoppingtur till Marieberg. Tack och lov.

Nu är det tv-spelskväll här på Idrottsvägen!


jag kan inte bli arg!

Det var då själva FAN att jag aldrig kan vara arg på Andreas!

För att förstå sammanhanget bör man veta att Andreas syster har min nyckel eftersom hon är snäll och ska vakta Penny i helgen. Dealen var att jag skulle få ha en nyckel idag för att kunna äta lunch på stan med Carin och göra viktiga ärenden. Imorse (läs: i förmiddags) när jag vaknade upptäcker jag att Andreas har åkt med lägenhetens enda nyckel till jobbet.

Jag.Blev.Galen.

Idag är den ENDA dagen som Carin och jag kan äta lunch på en arbetsdag eftersom jag vanligtvis aldrig kan komma ifrån jobbet, dessutom fyller min pappa år snart och jag måste köpa present till honom men nu sitter jag strandad i sveriges mest ostädade och fula lägenhet! COCKASS!

 

Men. Efter typ tio minuter av jag ska strypa honom! fan i helvete vad dum i huvudet en männisa kan vara! idiot! osv. så går det över. Det rinner av. Jag kommer på varför han glömde och förstår precis. Fan också! När han ringer och ber om ursäkt på sin lunchrast så skrattar jag bara. Försöker skälla lite men det går ju inte..

 

Det kan verka trevligt att aldrig bli riktigt arg på sin kille, men ibland vill man ju få vara lite arg. Man måste ju vara lite arg ibland! Men jag kan inte. Så himla puttinuttiggulligt och fullkomligt svinirriterande.


110623

Jag tänker inte skriva något om Foo Fighters konserten igår, upplevelsen kan ändå inte beskrivas med ord. Ni som var där vet och ni som inte var där vet inte, så är det bara.


Underbar konsert. Un-der-bar. Nu sitter vi...

Underbar konsert. Un-der-bar. Nu sitter vi i bilen på väg hem, jag är sliiiiten men det ska ändå sjungas för full hals för det MÅSTE man för att orka köra :) vet inte när vi är hemma men vi har väl åkt halvvägs kanske. Lite jobbigt att jag inte har några nycklar till lägenheten...


110622

Snart går bilen mot Stockholm, Stadion och Foo Fighters. Läser på facebook och andra ställen om folk som ska dit. De har ingen aning, inte en jävla aning. Det är bara Matilda som förstår!

Jag vet redan att det inte kommer bli lika bra som Nalen (700 pers, en meter från Dave Grohl, tre timmars konsert. behöver jag säga mer?), men det kommer ändå bli så jävla bra!

Vi har kanske sämst platser, men det spelar ingen roll för allt jag vill är att höra. Svårt att beskriva, men som sagt det är ändå bara Matilda som förstår.


godnatt!

Nu måste jag gå och lägga mig för IMORGON ska jag fanimej se Foo Fighters.


sound of noise

Måste skriva en rad om filmen jag såg igår: Sound of noise 

Det var lätt den bästa svenska film jag sett på sjukt länge, kanske någonsin! Jag älskar smarta filmer, alltså med smarta lösningar, och den här är verkligen just smart. 

Sound of noise baseras på den här youtube-filmen och jag rekommenderar ALLA att se den! Till och med Andreas som är musikaliskt handikappad tyckte den var svinbra.


våfflor!

Som inlägget nedan lite odiskret avslöjar så valde jag bort pizzeriabesöket mot våfflor, och vilket underbart beslut det var! Gjorde ett nytt recept med vichyvatten i och tamejfan om det inte var de godaste våfflorna evert! Nu hör det kanske till att jag inte ätit något tidigare idag, men ändå!


Fuck it..

.. jag gör våfflor istället.


pizza?

Funderar på att köpa pizza idag, för jag orkar verkligen inte laga mat. Eller det som finns hemma är blodpudding och av någon anledning kan jag verkligen inte steka blodpudding. Jag förstår det inte! Iallafall, jag tycker inte om att köpa pizza. Alltså, jag tycker inte om att gå till pizzerian och beställa, betala, gå hem. Om Andreas är med så måste han gå, eller så går vi tillsammans.

Jag vet inte varför det är så, men jag tror det beror på två saker. Först och främst borde det bero på att jag kommer från Vad. Jag har växt med närmsta pizzeria ungefär två mil bort och jag fick inte direkt någon vana av att ha kontakt med människor jag inte känner. Den andra orsaken är ett resultat av den första, jag är nämligen sjukt dålig på att förstå dialekter och när folk pratar med brytning. Därför är det lite svårt att kommunicera med just pizzabagare. 

Nåja, där fick ni en liten inblick i mina vardagsbestyr.


framgång

Jag har redan lyckats duscha, äta lunch OCH sätta igång en tvättmaskin och jag har bara lite ont i huvudet. Framgång! Nu kommer snart Matilda hit så ska vi peppa inför imorgon genom att titta på extramaterialet till Back and forth. Jag vet inte om det är en bra idé eftersom jag förmodligen kommer bli sjukt hispig, något jag hittills sluppit. Men det måste ändå göras, det bara är så!


110621

Okej, nu får det vara nog! Tyvärr förkylning, jag har icke tid med dig längre. Så är det bara.

Igår kväll gick jag och la mig, förväntansfull (?) inför en god natts sömn som skulle göra mig frisk tills idag. Hör något konsigt ljud utanför fönstret som jag inte kunde identifiera. Högt var det också. Jag låg och fantiserade vad det skulle kunna vara, kom fram till att det förmodligen var en kommunarbetare som tagit sig en virre eller två och sedan bestämt sig för att det var dags att ploga vägarna trots att det är juni.

När jag steg upp imorse insåg jag att jag haft fel, vägen utanför var nämligen nyasfalterad. Ahaaa!
För övrigt var det aningens panikartat här hemma imorse, Andreas skulle nämligen gå upp senast klockan 8 för att hinna till jobbet, när jag vaknade några minuter i nio låg han fortfarande kvar. Babe!! hann jag säga och på en millisekund förstod han vad som hänt och flög upp ur sängen. Självklart hann han till jobbet ändå, vi är effektiva, men det var lite jobbigt att behöva stressa som fan med spränghuvudvärk. Men vad gör man inte?


Näe, nu ska jag göra ingefärsté (bläk) och testa ett nytt spel som Andreas laddade hem igår.


Kvällens film!

img_8970 (MMS)

Kvällens film!


still sjuk

Jag struntade i hunger imorse och somnade om. Tills nu. Neerå, skoja ba. Fan jag har massa att skriva om men.. fortfarande ingen energi. Och nu har jag inte ens tid för det är kvalitetstid i soffan som gäller! Hahaha kvalitetstid.


110620

Vaknade för ett tag sen, fortfarande sjuk men uppenbarligen även vrålhungrig! Iallafall vill min mage ge sken av det med allt kurrande. Allt jag vill göra är somna om men enligt min mage måste jag kanske gå upp och göra frukost, något jag inte alls är sugen på. Fan. Återkommer med händelseutveckling!


Kvällens film nr 2

img_0032 (MMS)

Kvällens film nr 2


Kvällens film

img_9673 (MMS)

Kvällens film


110619

Fortfarande sjuk, och orkeslös. Soffan är min vän dessa dagar och jag har inte energi till att blogga. Idag lämnade jag lägenheten och köpte en fläkt samt lite mat. Det var mycket krävande. Återkommer när jag är människa igen.


110618. Jag är sjuk, det suger.

110618. Jag är sjuk, det suger.


Kvällens film

img_1663 (MMS)

Kvällens film


Idag på stan såg jag en tjej som parkerade...

Idag på stan såg jag en tjej som parkerade en galen sportbil. Hon hade satt på sig sina bilkörar-handskar men inte tagit av sig sina pyamasbyxor, det fick mig att tänka på prioriteringar.


Rullgardinerna är neddragna, jag är ensam ...

Rullgardinerna är neddragna, jag är ensam hemma och drickan är påfylld. Nu jävlar ska jag se Back and forth! Vi ses på andra sidan!!


110616

Sitter på jobbet och har rast, jag öppnade imorse och då börjar man kl 6.30 så nu är jag mäktigt trött. Eller nej förresten det är inte så farligt. Jag slutar kl 2 och då har jag hela eftermiddagen planerad; jag ska stanna på stan, köpta något gott och hämta ut mina skor som varit på lagning, sen ska jag hem och kolla på Back and forth som anlände i brevlådan i förrgår. Hoppas bara att det känns rätt att se den idag, jag är faktiskt nervös för det betyder så jäkla mycket. Men iallafall, om stämningen är rätt så kommer jag ha en sjukt awesome eftermiddag. Nu måste jag börja jobba igen!

110615

Idag slutade jag en och en halv timme tidigare än vanligt (för att jag började en timme för tidigt och inte tog någon rast, men ändå!) så jag passade på att möta upp Andreas på stan och så blev det ett besök på ett nyöppnad glasscafé. Lyxmilkshaken kan ha varit det godaste någonsin.

När glassen var intagen stannade vi till på Rosalis deli och köpte med en macka innan vi cyklade ut mot Oset. Väl där ute slog vår vanliga väder-tur till och det började regna. Fine, tänkte vi och stannade i första bästa fågelskådartorn och fikade. När solen tittade fram igen cyklade vi runt och skådade lite, det blev minsann iallafall tre kryss för mig och så fick jag se en rosenfink på riktigt nära håll! wiiie!

Sen skulle vi bli varse att den tidigare regnskuren inte var nå-gon-ting. Vi flydde till ett annat torn där vi stannade tills vi trodde det var över, då satte vi oss på cyklarna och började trampa hemåt. Då började det ösa ner regn. Jag har aldrig varit med om något liknande och kunde inte annat än gapskratta hela vägen hem.





Aja, efter en varmdusch var jag människa igen.


btw...

... jag börjar bli skillad på det här med matlagning nu.
Skratta inte åt att det är sinnessjukt simpel mat jag lagat nurå!

När man är sveriges mest mat-kräsna människa kan det ju bara lämpligt att kunna laga mat till sig själv.


sommarfest

Det blev en väldigt lång arbetsdag idag också, efter jobbet var det nämligen sommarfest med föräldrarna. Men det var roligt, jag fick presentera mig för alla och sen sjöng vi, gick tipspromenad, blåste såpbubblor och gjorde ansiktsmålningar. Utan att skryta vill jag ändå påstå att mina pirat-dödskallar var mest eftertraktade. Tyvärr mest hos killarna, jag hade velat måla några fler på tjejerna men där var det istället fjärilar och katter som gällde.

Efter två riktigt långa dagar på jobbet är jag nu helt slut, så varför jag gick med på att börja en timme tidigare imorgon vet jag inte riktigt men det blir nog bra. Har blivit överöst med presenter idag och igår så man kan ju inte annat än att tycka att jag hamnat på en väldigt bra arbetsplats!




Blommorna är dock från skolan jag vikarierat på under våren, väldigt glad blev jag när de hängde på ytterdörren när jag kom hem!


110614.

Idag har jag min längsta sovmorgon och det är så himla gött! Börjar 9.15.


ögonen i kors

Nu går ögonen i kors. Bäst att gå och lägga sig för imorgon blir det en nästan lika lång arbetsdag igen, då är det föräldrafest istället!


Kvällens film!

img_1646 (MMS)

Kvällens film!


110613

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Det har varit studiedag idag och vi har utvärderat verksamheten. Eftersom jag bara jobbat i en vecka var det lite svårt för mig att delta i diskussionen om hur arbetet varit det senaste året, men jag fick använda mina ordbajsarkunskaper och agera sekreterare. Tiden flög förbi och det var så sjukt intressanta diskussioner! Jag insåg att efter fem år är jag äntligen ute i praktiken, i verkligheten! Coolio.


När vi var klara runt kl 17 var det dags för arbetsplatsträff, men eftersom det var sista för terminen så ordnades det sommarfest istället. Jag var såklart nyanställd och malplacerad men tänkte att jag skulle hålla mig i bakgrunden och låta tiden gå. När det var dags för lekar och jag utseddes att tävla i 'vem är sexigast?'-leken sprack min taktik rejält. Jag var tyvärr inte sexigast men fick revanch i tävlingen 'vem är halast?' där jag uppenbarligen hade mycket bättre tvålhanterar-skills än mina konkurrenter. Nöjd med det, jag menar vad är man helst, sexig eller hal? Just det. Hal såklart!


Nu är jag äntligen hemma och sitter i soffan. Tack och lov börjar jag sent imorgon så jag hinner med lite kvalitetstid i soffan innan sängdags.

bion

Filmen var... stark. Men nu ska jag mysa i soffan.


melancholia

Sitter och kollar på dokumentär om John Lennon, intressant men jag var ändå millimeter från att somna. Tack och lov så började två duvor utanför fönstret slåss/para sig så då vaknade jag till. Nu är det nämligen dags att cyklaupp mot stan igen och gå på bio. Söndagsbio var läääängesen, hoppas Melancholia är bra och inte bara uphypad. Vi får väl se!


110612

Idag är det minsann söndag och jag sitter o väntar på att SNL ska börja! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda men jag har en känsla av att det kommer bli en riktig mysdag, både väder och humör tyder på detta.

Men justja! Jag ska ju på bio idag; Melancholia! Det hade jag helt glömt bort.


Det blev visst en utekväll på bishops, väl...

Det blev visst en utekväll på bishops, väldigt trevligt vare och dessutom var det längesen jag skrattade så mycket. När vi skulle hem spöregnade det dock och självklart fanns det inte en enda ledig taxi i hela Örebro. Tack och lov att man bor relativt centralt iallafall. Nu blire sängen, ursäkta detta oinspirerade inlägg men jag är trött, lite små berusad och kände bara att jag ville uppdatera er lite mina vänner!


Har precis ätit den godaste fish n' chips ...

img_5057 (MMS)

Har precis ätit den godaste fish n' chips jag någonsin smakat och det är i Örebro. På en sushiresturang.


puh!

Skoproblemet gick att fixa hur lätt som helst, de skickades till skomakaren utan att kvitto behövdes. Gött! Passade på att gå i lite affärer och det var ett bra beslut för jag hittade minsann lite fina kläder. Älskar att shoppa ensam, förutom när man behöver smakråd förstås, men de flesta smakråd säger ändå ååh va fiiint oavsett vad man sätter på sig. Aja. Gjorde några fler ärenden och köpte till och med med mig lunch hem, subway!

 

När jag kom hem bestämde jag mig för att städa lägenheten eftersom det inte blivit gjort på hur länge som helst. Hann dammsuga hallen och köket när påsen var full. I samma veva ringde Andreas föräldrar och frågade om de kunde komma förbli och lämna min jacka som jag glömde i fagersta förra helgen. Sagt och gjort, tillslut blev det så att jag åkte med dem ut till mediamarkt för att köpa nya dammsugarpåsar. Tänk så det kan bli. Nu måste jag fortsätta för snart måste jag duuuscha (läs på fagersta-mål).


SMS-inlägg

Gör ärenden på stan, precis som en viktig människa.


110611

Idag låg jag och drog mig i sängen jäääättelänge, kändes som att det behövdes efter veckans sömnbrist. Gött vare. Nu har jag ätit frulle och startat en tvättmaskin. Tror jag ska cykla upp på stan nu och försöka fixa de där skorna. Så antingen kommer det ett jag älskar rieker- eller ett jag hatar rieker-inlägg om någon timme :)

 

Härligt med ledig lördag!

 

Till jonna som kommenterade "larsbo-mötet" nedan:
hihihi kommeru ihååg? shit va längesen det var, miss pissoar!


Helg!

Helg helg helg helg HELG!

Det är heeelg!


110610

Fyy fan vad jag ska chillaxa när jag kommer hem idag! Men först måste jag dock stanna på stan och försöka få mina trasiga (nya) arbetsskor utbytta utan kvitto. Om jag orkar.


VEM ÄR CECILIA? (del fyra)

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? jao
Gråtit över en flicka? hmm.. typ mamma då? ja!
Ljugit för någon? Jag brukar försöka ljuga, men jag är så jävla dålig. Går alltid för långt.
Varit i slagsmål? Never in my life, tror jag. Om du kommer ihåg att du varit i slagsmål med mig, kommentera!Blivit arresterad? Nej, har dock fått trafikböter för min EU-moppe. badass!
Träffat någon från internet IRL?
Ja faktiskt! Nyårsafton.. 04/05. Larsbo, hihihihihi.


Antal…
Gånger du varit kär? 1
Gånger ditt hjärta brustit? kanske två gånger, på riktigt
Hjärtan brustet på grund av dig? jag tror inte jag kan beskrivas som en heartbreaker.
Tjejer du kysst? iuuuhhh!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? En triljard. Men speciellt när det skrevs en artikelserie om mig i FP till äran av min 18-års dag. Blev lite hånad i skolan, men helt klart värt det!


Upp till bevis!

img_9036 (MMS)

Upp till bevis!


kors i taket!

Kors i taket, jag lagar mat! Bra går det också tror jag, hoppas jag. Kanske inte borde sitta vid datorn samtidigt, men jag har inte så lång koncentrations.. tid. Nu låter det lite som att något kokar över, better check it out!


110609. Man skulle kunna påstå att jag är ...

110609. Man skulle kunna påstå att jag är ganska så jättetrött. Det är så svårt att sova när det är typ 100 grader varmt i sovrummet, men det blir iallafall lättare att gå upp då, man vill så gärna ut och få lite luft!


måsar <3

Hatar ju inte måsar såklart, älskar dom! Deras "sång" är som ljuv musik i mina öron!


Sen vill jag bara säga att jag älskar livet, universum och allting!


!!!

Hur mycket kan man hata fiskmåsar?!?!?!
SÅ JÄVLA MYCKET!

Håll käften era jävla skitfågelidioter!


ujujuj

Jag räknade ihop att jag minsann jobbar för många timmar. Nog för att schemat kommer ändras både en och två gånger, men ändå. Nu sitter jag i soffan och försöker varva ner, men det är jättesvårt! Går runt och plockar med saker hela tiden, väntar på att Andreas ska komma hit också vilket verkar bli jättesent. Trök.

 

Imorgon öppnar jag minsann, det innebär att jag måste vara på jobbet kl 06.30. Läskigt att behöva öppna sin tredje dag på jobbet, men jag är tuff. Och cool.


HIMYM

Sitter och grinar till how i met your mother. piinigt!


110608

Är hemma från andra dagen på jobbet, vad härligt det är med ett jobb där man får vara ute nästan hela dagen!

Nu väntar jag på lax & fetaost-pajen i ugnen, är så himla hungrig! Ser att de gamla SMS-inläggen har trillat in, kolla in dem vettja, bara att scrolla ner.


Åska!

Oj vilket åskoväder det drog in! Blixtarna och mullret rakt ovanför huvudet och regnet som öste ner. Underbart. Det var ju inte direkt oväntat med tanke på hur sjukt kvalmigt det varit idag, har gått runt och känt mig svettig mest hela tiden. Så ni vet. Det var iallafall längesen jag upplevde ett sånt åskväder med åskan så nära. Hur som, nu ska jag kolla färdigt på kobra innan det är dags för sängen.

110607

Inatt var första natten jag kan komma ihåg som jag inte sovit alls. Jag låg och vände o vred, gick upp, grät men kunde icke sova.

När klockan var runt 4 så var jag precis på vippen att somna när det kom världens jävla åsksmäll. Jag blev klarvaken direkt och var helt säker på att de var en bil som exploderat. Runt klockan halv 6 började jag önska att tiden skulle gå snabbare så jag slapp ligga där och vänta. Tillslut ringde iallafall klockan och jag gick upp. En jävla zombie.

Jag började nämligen jobba idag! (vilket var anledningen till den sömnlösa natten,det är jag nästan säker på) Det gick bra att jobba trots att jag var väldigt trött, kommer väl ha glömt alla namn till imorgon men ändå.

Nu måste jag sätta mig i soffan. Måste.


110606

Anledningen till att blogguppdateringarna är väldigt mycket färre just nu är helt enkelt för att SMS-blogg inte fungerar. Som ni förstår sitter man inte så mycket framför datorn i detta väder. Hoppas det blir ordnat snart så ni kan följa min spännande vardag igen!

Idag är sista dagen innan jag börjar jobba, är det alltså imorgon jag tar steget ut i vuxenvärlden? Njaa. Vi får se. Det är även Sveriges nationaldag och det ska firas, grill med Andreas, Carin o Mapa får det bli.

Hittills idag har jag och Andreas åkt runt i hela Örebro på våra cyklar känns det som, Lager 157, rusta och Maxi har fått besök av oss och jag kan meddela att det är varmt ute, alldeles för varm för mig faktiskt.
Jag vill ha lagom.

 

 


Kvällens film!

img_3666 (MMS)

Kvällens film!


110605

Idag:

Vaknar. Busar med Winnie. Tåg till Örebro. Ferris Buellers day off. Veckohandla. Grill i parken. Skräck för kanadagäss. Underbar mat. Nu? Jorgubbar och kesella! är kesella gott förresten?


110604

Idag har det varit hålligång hela dagen! Vi firade examen och Winstons födelsedag, det blev inga bilder men en väldigt bra dag.

Nu är tempot nerdraget rejält och jag ska avrunda med Ricky Gervais show, win.

En väldigt bra helg i Fagersta har det varit iallafall.





Förstår dock inte hur vissa människor fungerar. Skrattretande och deprimerande på samma gång.


Jag..

.. skulle väldigt väldigt väldigt gärna vilja gå och lägga mig.

winston

WINSTON ÄR HÄR!

Äntligen
får jag vara med min underbara lilla brorson, vi har busat med lego, pussats och kramas (ok mest jag) och gjort allt annat. Förutom att gå, det vägrar han nämligen. Varför gå när jag kan sitta? Ganska logiskt egentligen.


Väntar på att storebror ska återvända från soundcheck så vi kan äta någon gång, jag håller på att svälta ihjäl faktiskt. Typ. Grill blire, bara vi i hela svea rike som grillar idag va?


rosenfink

Imorse åkte jag och hämtade Andreas, vi åkte ut till Semla för att se om det fanns några fina fåglar därute. såg bland annat en jättefin ladusvala och hörde en gök, trevligt! Stod länge och tittade på en hackspett-mamma som matade sina ungar också.

Sen åkte vi vidare mot Elsas i Norberg och fikade. Det är ALLTID lika gott. Räkmacka och kaffe, varenda gång. Kollade in loppisen brevid, men förutom en tårtsprits från typ stenåldern så fanns det inget speciellt. När vi var på väg hem stannade vi till i båthamnen och lyssnade på en sävsångare, fick även höra en liten rosenfink på köpet. Pleased to meet you! sjunger den, supercute. Såg den dock inte, men snart så!

Hela dagen idag har jag varit så sinnessjukt trött, jag fattar inte vad det är för feeel! Okej, jag gick och la mig vid ett och gick upp typ kvart över sju, men ändå. Vi får väl se om Andreas vill hitta på någon mer aktivitet eller om det blir slapp resten av dagen.


110603

Nu ska examenspresenten invigas! Måste bara vakna ordentligt först.

faaagersta

Eftersom SMS-inlägg inte fungerar så har jag inte kunnat blogga idag. På kvällen bjöd Andreas föräldrar oss på hemlig resturang, east west sushi blev det och det var så sinnessjukt gott! Vi firade examen och fick superfina presenter, jag fick en kikare och blev jätteglad! Svinbra verkar den vara!

Sen åkte vi med dem till Fagersta och här tänker jag stanna i helgen. Planerar nämligen att bli lite mer examensfirad, höhöhö.

Trött nu dock, fast typ inte.


110602

SMS-inlägg verkar inte fungera, jag har skickat massor men de kommer inte fram. Om några dagar trillar de säkert in allihopa samtidigt och ni kommer tro att jag är galen.

På förmiddagen har jag/vi hjälpt andreas lillasyster att flytta. Nu är jag hemma igen, måste fixa lunch, städa och packa inför helgen!


bubbel

Firade examen med bubbel och jordgubbar, lovely.

Nu är jag ensam och tänkte att the office kan få göra mig sällskap ikväll. För sällskap behöver man ju.


done!





Jag är färdigutbildad lärare!


irriterad

Allt är förberedd och klart (förutom min frisyr som får ha egetbestämmande idag) så nu vill jag bara få det överstökat. Och sen vill jag vara ledig i fem dagar och därefter börja jobba.

-
Irriterad är jag också, brukar vända efter några dagar. men ändå. fan.


110601

Den första i månaden är alltid speciell.

Har spenderat morgonen genom att bråka med mitt internet. Jag vann. Nu, plugg.


RSS 2.0