färdigstädat!

Nu är lägenheten ren och fin som aldrig förr, så jävla nice.

 Det mesta känns förberett och
nu ska vi åka upp på stan och köpa någon trevlig mat och sen blir det tiiidig läggdags ikväll eftersom vi åker inatt.


110731

Vet inte varför jag inte har bloggat på sistone, för det har ju hänt massa kul. Justja, det är ju då man inte vill blogga! Nåväl.

Just nu håller jag på att packa det sista och ska städa lägenheten för inatt åker jag på semester! Har längtat så obeskrivligt mycket och om allt går som det ska kommer vi vara framme i Venedig ungefär.. NU, imorgon.


110729. Idag var jag så snäll att jag gick...

110729. Idag var jag så snäll att jag gick upp en och en halv timme tidigare bara för att göra frukost, prick i himlen för mig eller vad?! Nu hoppar jag dock ner i sängen igen och drar mig i en halvtimme eller så innan jag åker mot jobbet och SISTA arbetsdagen innan min ack så korta semester.


Föräldrarna kom ner till Örebro och överra...

img_5313 (MMS)

Föräldrarna kom ner till Örebro och överraskade mig med färska kräftor efter jobbet. Om jag blev glad? Som fan! Intressant fakta: vägen till Cecilias hjärta går genom kräftor. Jag älskar att sörpla i mig de röda små krypen. Ujujuj. Himla fina föräldrar har jag iallafall. För övrigt funderar jag på att blogga lite oftare än typ en gång i veckan, det vore trevligt för mina beundrare kan jag tänka mig. Godnatt!


Om man är sämst i världen på att steka fuc...

img_9121 (MMS)

Om man är sämst i världen på att steka fuckin' pannkakor så får man slänga ihop något sånt här istället!


Spelar golf!

img_8971 (MMS)

Spelar golf!


110720

Nyss kläckte Andreas ur sig att jag har 'väldigt stort huvud', fan heller tänkte jag. Och mycket riktigt, efter mätning av huvudets omkrets så visade det sig att han minsann har större huvud!

win win win win win!


110719

Mitt liv är inte så intressant dessa dagar så därför har jag inget att blogga om.

Ett exempel? Idag har jag: ringt vårdcentralen, jobbat 9.30-18.00, cyklat ikapp en man på stan och gett honom en tröja han tappat, ätit spagetti carbonara. Nu ska jag äta jordgubbar, eller ja, sen. Och som vanligt ska jag kolla på Ricky Gervais.


medevi & vadstena

Igår åkte Andreas och jag på utflykt med bilen. Ända sen vi köpte den har vi varit så sugna på att åka på en längre tur, men jag åkte till London och sen har vi bara jobbat och igår var den första dagen vi hade möjlighet att åka iväg. Andreas bestämde att vi skulle åka till Sveriges äldsta kur-ort- blablabla som heter Medevi brunn och ligger typ en timme utanför Örebro.

För min del var det inte så mkt att se. Vi drack äckligt vatten från en brunn och fikade dyrt.

När vi kände oss färdiga bestämde vi oss för att åka vidare mot Vadstena eftersom det bara ligger ungefär en halvtimme från Medevi. När vi kom fram tog vi med vår matsäck och satte oss på filten vid vattnet och åt lunch, så otroligt mysigt.

När vi ätit färdigt gick vi mot kyrkan först och sedan in i ett museum. Kyrkan var fin och jag tände ljus för Mikael och morfar. Att gå på museum var däremot svintråkigt och jag blev livrädd för de läskiga vaxdockorna som gömde sig överallt.

    


På väg hem stannade vi på Al forno och köpte med Örebros bästa pizzor hem. De kostar dubbelt så mycket som de man köper från pizzerian 10 meter från vår dörr men smakskillnaden är SICK. Sen är det helt sjukt att man numer har friheten att stanna på stan och köpa med pizza. Underbart. 

På kvällen kollade vi på Extras och sen sov jag till Saturday night live. Härlig lördag!



110717

Idag är det söndag och det är ju skönt, mindre trevligt dock att det är måndag imorgon. Får tänka att dagarna till Vededig räknas ner för imorgon är det faktiskt bara två veckor kvar! Ni kommer väl ihåg att jag bokade resa till Venedig för några månader? Justdet.

Idag ska jag veckohandla men först ska jag åka upp till stan och fika med Mikaela som jag träffar alldeles för sällan. Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir nog en fin dag.

Jag inviger denna awesome t-shirt från Camden market och då kan väl inte dagen bli annat än bra?


110716

Igår var jag på bio med Matilda och såg super 8. Den var väl helt okej, som goonies fast med en utomjording. Nu har jag suttit i bilen en timme och anlänt vid medevi brunn. Får se vad dagen har att erbjuda :)

torsdagslyx

Vill ni veta hur man gör en vanlig torsdagkväll till en bra kväll?

Man äter ugnslagad lax med färskpotatis och skarpsås med vitt vin till såklart! fyyy fan va gott.
Torsdagslyx.


110714

Idag är humöret bättre!

 

Jobbdagen gick snabbt och nu ska vi snart ut och jogga lite. Efter det står disk och tvätt på schemat men det spelar ingen roll för jag ska äta (förhoppningsvis) svingod lax och kolla på det sista avsnittet av Extras. Massa göttigt extramaterial hoppas vi på också. OCH! snart är det helg.


110713

Idag har jag en halvdålig dag.

Fed up är vad jag är just nu. På irriterande kollegor, tråkig pojkvän och syskon som aldrig hör av sig. Bland annat. Trött på att inte få vara ledig också. tre dagar kvar till semester! står det i varenda facebook-uppdatering och jag har fuckin' tre veckor kvar innan jag får vara ledig i några fjuttiga dagar och sedan äntligen återgå till mitt 'riktiga' jobb. Aja, humöret vänder nog snart, Ricky Gervais får hjälpa mig med det.


pizza!

Trivia om Cecilia: Om jag tränar kondition och inte äter relativt snabbt efteråt så blir jag att må jättedåligt, alltså svinigt dåligt.

När pizzaplanerna förändrades idag var det därmed inte så trevligt när huvudet började dunka, jag blev kallsvettig och illamående. Öronen blir alldeles kokheta och allt bara snurrar. Det sista man vill göra då är ju att äta, men det är det enda som hjälper (om det inte går för långt, då måste jag kräckla och typ sova en stund). Aja, när pizzan väl var färdig mådde jag alltså inte så himla bra, men fan vad god den blev! Champinjoner, oliver, mozzarella och ruccola. Underbart. Och jag återfann livsglädjen igen. Känner fortfarande lite kalla kårar längs ryggen men det överlever jag.

Nu ska jag fortsätta titta på Extras som jag köpte med mig från London. Älskart.



110712

Idag jobbade jag 6.30-14 (utan rast). Det gick väl bra. På eftermiddagen tog Andreas och jag en joggingtur som gick jättebra, över förväntan! Awesome.

Hemmagjord pizza stod på matsedeln idag, degen och tomatsåsen var klar innan träningsturen men när vi kom hem visade det sig att degen var vär-de-lös. Fuckin' Leila. Andreas åkte iväg och köper pizzakit men det är ju fan inge kul när man vill göra helt hemmagjort. Aja, överlever.

Intressant fakta inser jag.


110711

img_1881 (MMS)

Jag och stenen har rast en liten stund. Jag sitter och ändrar lite i träningsschemat, tänkte åka och köra ett pass efter jobbet. Det var ju minst sagt längesen. Måndagstrött som aldrig förr men hittills har dagen gått relativt snabbt. Dock är relativt ett väldigt relativt begrepp.


Idag var en bra dag. Gjorde ärenden på för...

Idag var en bra dag. Gjorde ärenden på förmiddagen, sen kom föräldrarna hit och inspekterade bilen. Tror den fick godkänt. Vi blev bjudna på mat på Bishops och när de åkte hem så spelade Andreas och jag minigolf på Gustavsvik, vilket var svinroligt! Jag visste inte ens att det fanns. Nu är det dags för sängen dock så man orkar jobbveckan. Inne i en drygperiod just nu, men bara tre veckor till! Godnatt.


Upptäcker nya delar av Örebro!

img_1761 (MMS)

Upptäcker nya delar av Örebro!


Spontanbio! Gratis dessutom.

img_1555 (MMS)

Spontanbio! Gratis dessutom.


Nevermind min dåliga hållning, men jag vil...

img_5711 (MMS)

Nevermind min dåliga hållning, men jag ville bara visa att jag har min somrigaste outfit någonsin, skolavslutningar inräknade. Dessutom kör jag bh-löst vilket inte hör till vanligheterna. Och när vi ändå är inne på onödigt vetande så kan jag meddela att de på wobbler spelar så sliskig musik att det är skrattretande. Men det är mysigt ändå!


wobbler!

Trött trött trött är jag, men finklänningen är på och snart går vi upp till stan för att testa Wobbler. Har aldrig ätit där förut men de får bra betyg från kompisar så jag har höga förväntningar. För övrigt åt jag lunch på ett nytt ställe vid stallbacken idag och det var helt okej, men lets face it, hur svårt är det att göra en god cesarsallad (hahaha mexikansk mat alltså)? Aja, nu är det dags att stänga av Kinks på spotify och röra sig upp mot stan. Ha en trevlig kväll!


110709. Idag borde jag städa och hänga tvä...

110709. Idag borde jag städa och hänga tvätt. Men jag har inte många lediga dagar nu för tiden så istället har jag bakat tre sorters muffins och nu ska jag cykla upp på stan och träffa Carin för första gången sedan midsommar!


godnatt

London skrev jag om, men inlägget försvann. Glöm att jag skriver igen. Nu har jag druckit rödvin vilket leder till en av två saker. Idag ledde det till att jag blev sjukt trött. Så, godnatt.


110708

Imorse öppnade jag på jobbet och fyfan vilken bra dag det var. Hoppade över rasten och slutade halv två. Åkte till systembolaget och sa hej till Andreas på väg till affären, handlade lite och åkte hem. Det var någon på gården som bråkade som fan när jag kom och gick förbi men trots att jag försökte se så kunde jag inte höra var bråket kom ifrån, hoppas det löste sig.

Nu sitter jag mest och är lat, fast jag borde få massor gjort. Men jag tar och skriver lite om London istället tror jag!


110707

Heeeeej!

Nu är jag hemma igen från en awesome helg i London. Eller, jag kom hem i måndags natt men har icke haft tid eller lust för dator.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar den staden! Världens bästa.


Dock är jag så sjukt trött nu, så jag ska sova. Dessutom öppnar jag imorgon, vilket är ännu en anledning för sömn. Godnatt.


RSS 2.0