bästa dejten på länge!

Min dejt:

Jag satte mig på bussen och åkte ner på stan, träffade Matilda utanför bion och vi hämtade våra biljetter. Sen gick vi ner till pacos och skulle äta supergod middag. jag hade redan bestämt att jag skulle ta cesarsallad som vanligt, men eftersom att jag åt det igår och till lunch idag så bestämde matilda att jag inte fick det! bah! :P vi kom iallafall fram till att vi skulle testa deras pizza för första gången, och efter ungefär ett års funderingar och tvekan bestämde vi oss för en El paco med köttfärs, guacamole, salsa osv. att dela på. Den var jättegod! Gick bara på 120 kr för oss båda också eftersom att vi båda drack vatten (& har 10% rabatt), som hittat!!!

Vi gick vidare mot bion, dags att se Be Kind Rewind, med vår älskling jack black. Filmen var bra och det var jack också, mos def var också himla bra! Jag rekomenderar den starkt.

Matilda ville inte att jag skulle bli kidnappad eller något liknande så vi gick hem till henne efter bion & så skjutsade hon hem mig, himla snäll tjej det där.

Nu ska jag krama lite på andreas innan vi går och lägger oss, upp tidigt imorgon för fågelskådning såklart! Ska även försöka förtränga att jag inte är frisk.



Be Kind Rewind - CCC


RSS 2.0